За хотела

Лозенец Ризорт 
 
Лозенец Ризорт се намира на Южното Крайбрежие на Черно море, в село Лозенец, което е желана и предпочитана дестинация за лятна почивка. Хотелът е разположен в непосредствена близост до центъра на населеното място и на около 200 метра от централния плаж на с. Лозенец. Разстоянието до автогарата е 500 метра, а летище Бургас е на близо 70 км.
 
Лозенец Ризорт предоставя прекрасни условия за почивка на цялото семейство, за кратка или по – продължителна отпуска на морето или за спокойна и релаксираща ваканция с любимият човек. На разположение на гостите са градина, безплатен интернет и паркинг/платен/.
Гостите могат да ползват открит плувен басейн, който се намира на тишина и спокойствие във вътрешния двор на хотела. Голямата тревна площ в двора на комплекса дава възможност и за спортни забавления.
 
Лозенец Ризорт e триетажна сграда, включваща 18 апартамента  и 11 двойни стандартни стаи. В апартаментите е възможно настаняване на двама възрастни с две деца. Всички помещения в Лозенец Ризорт са климатизирани, разполагат с балкон или с тераса, кабелна телевизия, хладилник, баня с душ, безплатен интернет.