Настаняване

Двойна стая във вила

Двойната стая във вила разполага с две самостоятелни легла и едно допълнително легло или разтегателен диван. Стаята е подходяща за настаняване на семейства и предлага всичко необходимо за една незабравима ваканция. Помещенията са оборудвани с телефон, телевизор, климатик, сейф, голяма баня с душ кабина и балкон. Някои от стаите имат частична гледка към морето.

 

Двойна стая в хотела

Двойните стаи в хотела са по-големи и комфортни, което ги прави подходящи за семейства. Всички от тях имат две самостоятелни легла и едно допълнително легло или разтегателен диван. Стаите са оборудвани с телефон, телевизор, баня с душ кабина, хладилник и тераса. Хотелската част е с централна климатизация, която допринася за комфорта на гостите. 

 

Апартамент

Апартаментите предлагат максимален комфорт на нашите гости по време на престоя им. Някои от тях са с голям балкон и частична гледка към морето, където гостите могат да се насладят на слънцето и водата. Апартаментите се състоят от две спални помещения, между които няма врата. Това ги прави подходящи за по-големи семейства. Някои от удобствата, които предлагат апартаментите са: баня с вана, климатик, сешоар, хладилник и сейф.