Настаняване

Двойна стая

Двойните стаи разполагат с две самостоятелни легла, събрани едно до друго, като в някои от тях има и диван, които позволява допълнително настаняване на дете до 6 год.. Стаите са оборудвани с климатик, LCD телевизор, минибар, сейф, телефон, озвучителна система, кафемашина за Еспресо и кана за чай. Във всички двойни стаи леглата са с матраци от висок клас марка -  "Coco - Mat", направени изцяло от естествени материали. Хотелът разполага със специално меню за възглавници за пълноценен и спокоен сън за нашите гости.

Вижте цени сезон за 2024/2025  ТУК 

Едноспален апартамент

Стандартните апартаменти се състоят от две помещение - спалня и всекидневна с мека мебел. Походящи за настаняване както за двама възрастни, така и за семейства. Делукс апартаментите се състоят от четири основни легла и предлагат по-голям комфорт за нашите гости.
Към удобствата за гостите апартаментите включват минибар, LCD телевизор, телефон, сейф, озвучителна система, кафемашина за Еспресо и кана за чай.
Както в двойните стаи и апартамените са обзаведени с матраците от висок клас марка -  "Coco - Mat".

Вижте цени за сезон 2024/2025  ТУК 
 

Двуспален апартамент

Двуспаните апартаменти се сътоят от две спални помещения и всекидневна с мека мебел. Апартаментът е оборудван с телевизор, мини бар, самостоятелна баня с душ кабина / вана с тангентор. Помещенията разполагат и с минибар, телефон, озвучителна система, сейф, кафемашина за Еспресо и кана за чай. Всички тераси са с изглед към планината.

Вижте цени за сезон 2024/2025  ТУК